Flexibele praktijkruimte in Hortensiahof: de moderne aanpak

Wie vandaag een moderne en betaalbare praktijkruimte zoekt, heeft een mix nodig van verschillende ingrediënten. Medisch Centrum Hortensiahof combineert 5 belangrijke troeven:

Je betaalt enkel wat je gebruikt

Een eigen appartement huren met extra facturen voor verwarming, elektriciteit, water en internet is een hele som geld. Zeker als starter of deeltijdse activiteit is een praktijkruimte per dagdeel huren velen malen goedkoper.

Een eigen eco-systeem

Verschillende disciplines zijn vaak complementair en versterken de dienstverlening naar de patiënten. Als jij deel uit maakt van dit eco-systeem geeft dat een boost aan jouw activiteiten.

Goed bereikbaar

Een praktijk in centrum Hove heeft vele troeven want zowel de trein, bus, auto of fiets geven een goede bereikbaarheid. Er zijn fietsenrekken en parkeerplaatsen voorzien op het domein, ook aan mindervaliden is gedacht zodat de praktijk vlot toegankelijk is voor hen.

Groen en discreet

Het groene parkdomein waar de praktijkruimten gelegen zijn, ademt rust en sereniteit uit. Hier werken geeft een ontspannen gevoel, ook voor je patiënten die trouwens discreet en comfortabel hun auto of fiets kunnen parkeren.

Herkenbaar historisch pand

Je praktijkruimte houden in een herkenbaar historisch pand heeft een dubbele commerciële meerwaarde. Zowel de uitstraling als de mond aan mond reclame geven je zo meer naambekendheid.

Interesse? Neem dan snel contact op voor vrijblijvende informatie.